Väike tüdruk kehastub tantsides moelavade diivaks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicol Safronova sinipunases vogue’i-kostüümis, mis on valminud ühe Ameerika-teemalise balli tarbeks. Pisut ümberkohendatuna kasutas ta seda kostüümi ka oktoobris festivalil JJ Street Baltic Session.
Nicol Safronova sinipunases vogue’i-kostüümis, mis on valminud ühe Ameerika-teemalise balli tarbeks. Pisut ümberkohendatuna kasutas ta seda kostüümi ka oktoobris festivalil JJ Street Baltic Session. Foto: Olga Malenda

Annelinnas tegutsevas tantsukoolis Royal Stuudio käib 9-aastane Nicol Safronova, kel on suured unistused. Tüdruku lemmikstiil on vogue ning ta tahab sellega välja jõuda Ameerikasse.

Vogue kujutab endast modellilikku kõndimist, mille juurde kuuluvad nurgelised käte ja jalgade liigutused ning koketeerivad poosid. Stiili nimi viitab otsesõnu moeajakirjale Vogue, seda täiesti põhjendatult.

Nicoli andes ei maksa kahelda, sest ta on kõrgeid auhindu saanud nii Eestis peetud rahvusvahelistel tänavakultuurifestivalidel ja vogue’i-ballidel kui näidanud end ka Venemaal, Valgevenes ja Bulgaarias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles