Priit Pärna animafilmifestival jõuab Elvasse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PPAFF
PPAFF Foto: Erakogu

Priit Pärna neljas animafilmifestival (PPAFF) pöörab tänavu senisest enam tähelepanu animasõpradele maapiirkondades ja laiendas alafestivali «Kino maale» haaret. Homme ja pühapäeval on festival Elvas.

PPAFFi peakorraldaja Indrek Jurtšenko märkis, et eelmise aasta kogemus näitas, et alafestival «Kino maale» oli oodatust edukam ning tõi maapiirkondade kinosaalidesse palju huvilisi. Seetõttu pööratakse sel aastal pilk maale ja seistakse selle eest, et animatsioon väikestesse saalidesse jõuaks ja sinna ka jääks.

Publiku ette tuuakse reedel ja pühapäeval Elva huviala- ja kultuurikeskuses Sinilind hariduslik lasteprogramm «Elephant», Rao Heidmetsa retrospektiiv, eripalgeline Portugali uusanimatsioon ja Eesti kunstiakadeemia tudengite uusanimatsioon.

Publiku ette jõuavad filmid kahel päeval tasuta.

PPAFFIi animatsiooniprogrammi näeb 1. novembrini enam kui kahekümnes kultuurimajas, raamatukogus, noortekeskuses ja koolis üle Eesti.

Lisateave festivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles