Positiivne tagasiside julgustas õpilastel looma oma firma

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm tegusat ja sportlikku Hugo Treffneri gümnaasiumi abiturienti Hendrik Rull (vasakult), Sten Kaldmaa ja Taur Lillestik näitavad, et Sportlastic aitab asju paigal hoida igas olukorras.
Kolm tegusat ja sportlikku Hugo Treffneri gümnaasiumi abiturienti Hendrik Rull (vasakult), Sten Kaldmaa ja Taur Lillestik näitavad, et Sportlastic aitab asju paigal hoida igas olukorras. Foto: Kristjan Teedema

Mullu lükkasid spordihuvilised Hugo Treffneri gümnaasiumi noormehed käima meeste spordiveste valmistava õpilasfirma Sportlastic. Nüüd on sellest saanud osaühing ning kevadel on plaanis tulla välja uue, naistele mõeldud tootega.

Jooksma või rulluisutama minnes võib end tabada aeg-ajalt probleemi ees, et võtmeid, telefoni või iPodi pole kuskile panna.

Pikkadel jooksudistantsidel tarbitakse energia saamiseks geele, kuid spordiriiete taskud pole tavaliselt nii suured, et mahutada kõike vajalikku. Samuti kipuvad esemed taskutes treeningu ajal liikuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles