Õuduste õhtu innustab ka lugema

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mingi osa õudus­rajast tuleb kindlasti rõskesse ja ämblikuvõrke täis keldrisse. Monaliisa Murs (vasakult), James Paul Arney, Hermine Aints,
 Oskar Post ja Marleen Auman.
Mingi osa õudus­rajast tuleb kindlasti rõskesse ja ämblikuvõrke täis keldrisse. Monaliisa Murs (vasakult), James Paul Arney, Hermine Aints, Oskar Post ja Marleen Auman. Foto: Kristjan Teedema

Septembris oli võimalus kõikidel Tartus tegusatel noortel küsida linnalt raha mõne ettevõtmise jaoks, mis rikastaks siinsete inimeste hinge. Nii mõtleski punt 15-aastaseid noori korral­dada veidi teistsuguse olemisega õhtu.

Nad tahavad näidata teistele omaealistele, et õuduskirjandus ja -filmid on lahedad. Kui hirmsate raamatute lugemine hakkaks lastele meeldima, vähendaks see ühtlasi probleemi, et loetakse liiga vähe. Samuti saaks ühiste huvidega noored moodustada oma kogukonna ning rääkida neid huvitavatest õudsetest lugudest.

Idee sai alguse, kui eelmisel aastal oli õpilasmaleva lõpuülesandeks korraldada mõni üritus. Nii otsustasidki need­samad noored korraldada õuduste õhtu, sest see teema tundus huvitav ja üsna vähe käsitletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles