Puud loovutavad platsi jalgpallile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Elva treeneri Marek Naarise sõnul napib männilinna jalgpallureil treenimisvõimalusi. Rajatav väljak peaks lahendama aga nii treeningu- kui võistluspaigamure ja viima nahkkera veeretamise linnas uuele tasemele.
FC Elva treeneri Marek Naarise sõnul napib männilinna jalgpallureil treenimisvõimalusi. Rajatav väljak peaks lahendama aga nii treeningu- kui võistluspaigamure ja viima nahkkera veeretamise linnas uuele tasemele. Foto: Margus Ansu

Elvas Puiestee tänaval algas gümnaasiumi kõrval asuval krundil täismõõtmetes ja kunstmurukattega jalgpalliväljaku ehitus. Plats peaks tulevikus sobima mistahes tasemel mängudeks.

Läinud nädalal andis Elva linnavalitsus puude mahavõtmise raieloa ning kohe läks töö ka lahti.

Eesmärk on rajada senise amortiseerunud kunstmuruväljaku asemele uus ja suurem, et parandada linnas treeninguvõimalusi ning pidada ka kõigi jalgpalliliigade mänge, rääkis FC Elva treener ja juhatuse liige Marek Naaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles