Võidukas veemotomees riputas kiivri varna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemotomees Art Raudva ja teda mitmele tiitlivõidule viinud kiirpaat näitasid end publiku ees viimast korda septembrikuus Anne kanali ääres. Raudva võitis Eesti meistrivõistluste kolmanda etapi ja ka Eesti meistri tiitli.
Veemotomees Art Raudva ja teda mitmele tiitlivõidule viinud kiirpaat näitasid end publiku ees viimast korda septembrikuus Anne kanali ääres. Raudva võitis Eesti meistrivõistluste kolmanda etapi ja ka Eesti meistri tiitli. Foto: Risto Mets

Aastaid veemoto paadiklassis T-550 maailma paremikku kuulunud Art Raudva (49) lõpetas pärast võidukat Eesti meistrivõistluste hooaega sportlaskarjääri.

«Ära iial ütle iial, aga tõenäoliselt oli see minu viimane võistlus veemotospordis,» tunnistas ta septembris vahetult pärast Anne kanalil lõppenud sõitu. Tema teenekas paat hakkab uuel hooajal sõitma GT-30 klassis ja saab külge uue jõuallika.

Soov keskenduda perele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles