Kaks parimat töötavad ühel objektil

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu keskmise suurusega ettevõtetest saavutas mullu parimad tulemused ehitusinseneride AS Ehitustrust. «Tänavuse aasta lõpetame paremini kui mullu, sest töötame suurematel objektidel,» ütles Ehitustrusti juhatuse liige Marko Raudsik. Ettevõtte üks suur objekt on kesklinnas ehitatav Tartu parima suure ettevõtte, Tartu tarbijate kooperatiivi tütarfirma ärikeskus.
Tartu keskmise suurusega ettevõtetest saavutas mullu parimad tulemused ehitusinseneride AS Ehitustrust. «Tänavuse aasta lõpetame paremini kui mullu, sest töötame suurematel objektidel,» ütles Ehitustrusti juhatuse liige Marko Raudsik. Ettevõtte üks suur objekt on kesklinnas ehitatav Tartu parima suure ettevõtte, Tartu tarbijate kooperatiivi tütarfirma ärikeskus. Foto: Kristjan Teedema

Paljude tartlaste kodupoe pidaja, paari ehitusfirma ja veel mitme erinevatel elualadel töötava ettevõtte esindajad võtavad homme vastu Tartu ettevõtlusauhinnad, mis märgivad mullu oma alal tehtud suurt sammu edasi.  

«Selle aasta lõpetame paremini kui eelmise,» ütles Tartu parima keskmise suurusega ettevõtte, ASi Ehitustrust juhatuse liige Marko Raudsik. «Läinud aasta käive oli 14 miljonit eurot. Tänavu tuleb käive ligi 20 miljonit eurot, sest töötame suurematel objektidel kui mullu.»

Ehitustrusti suuremad objektid on näiteks Ülikooli tänaval kerkiv hotell ning koos ASiga Ehitusfirma Rand ja Tuul­berg kesklinnas vana kaubamaja asemele rajatav ärikeskus. Kui hotelli ehitab Ehitustrust koos Tartu mulluse parima väikese ettevõttega Deckol Ehitus, siis Riia 2 uue ärikeskuse omanik on suurte firmade hulgas Tartu mulluseks parimaks ettevõtteks tunnistatud TÜ Tartu Tarbijate Kooperatiiv tütarfirma TTK Investeeringute OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles