Kasarmu tänaval põles mahajäetud maja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõukogude ajal ehitatud suurel neljakorruseline hoonel Tartus Puiestee tänaval on aknad plaatidega kinni löödud. Kuid mitte kõigil akendel pole ees püsinud plaadid ning see näitab, et osa inimesi kasutab seda hoonet.

Nii juhtus ka, et täna õhtupoolikul läks neljandal korrusel põlema üks tuba. Tulekahjust teatati kell 16.27. Sel hetkel tõusis maja akendest juba suitsu ja oli näha ka tuld.

Päästjad kustutasid tulekahju, tuulutasid ruume ning asusid otsima, kas majas võib viibida mõni abivajaja. Tuli sai alguse inimese käe läbi ja nagu päästjad kinnitasid, on nad selles majas tuld kustutamas käinud ka varem.

Veel hiljaaegu asus maja koos teiste endiste Raadil paiknenud Nõukogude armee hoonetega traataia taga, kuid nüüd on aed eemaldatud ja inimesed pääsevad kinnistule ligi.

Hiljem teatas Lõuna päästekeskus, et Kasarmu 3 majas on viimaste päevade jooksul juba mitmendat korda süüdatud tühjana seisvad ruumid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles