Algavad sügisesed orienteerumiskolmapäevakud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu orienteerumiskolmapäevakutele kutsuv plakat.
Tartu orienteerumiskolmapäevakutele kutsuv plakat. Foto: Erakogu

Sel nädalal saab alguse kolmest etapist koosnev Tartu orienteerumiskolmapäevakute sari, et ühelt poolt pakkuda võimalust harrastada orienteerumist lõppenud hooaja järel, teisalt ka orienteerumise algõpet.

Esimene kolmapäevak on kavas 14. oktoobril Raadi-Kruusamäe piirkonnas keskusega Tartu seikluspargis. Orienteerumishuvilised pääsevad linnakeskkonnas kulgevale rajale kella 16 ja 18.30 vahel, märkis kolmapäevakute peakorraldaja Markus Puusepp.

Orienteeruda saab nelja pikkusega radadel, sh mudilastele mõeldud rada on võimalik läbida ka lapsekäruga.

Järgnevad päevakud on kavas 28. oktoobril Annelinnas ja 11. novembril Ülejõel.

Puusepa sõnul tunnevad paljud harrastajad pärast septembris lõppevat neljapäevakute hooaega lemmikspordiala järele igatsust. «Tean nii omast käest kui tuttavate kaudu, et paljud orienteerumishuvilised sooviksid kaardiga joosta veel oktoobris ja novembriski.»

Tartu kolmapäevakud on seega hooaja pikendus neile, kes on harjunud osalema neljapäevakutel, ning hea võimalus neile, kes pole mingil põhjusel varem osaleda saanud või julgenud.

Orienteerumiskolmapäevakuid korraldavad koostöös MTÜ MM2017, MTÜ Seiklushunt ja orienteerumisklubi Ilves. Lisainfot sarja kohta leiab veebilehelt http://seiklushunt.ee/kolmapaevakud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles