Tartus murti järgemööda sisse kohvikusse, kioskisse ja kiirsöögikohta

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas.
Varas. Foto: SCANPIX

Täna öösel murti Emajõelinnas lühikeste vahedega sisse kolme erinevasse toidu- ja joogikohta. Politsei ei välista, et sissemurdmistega võivad seotud olla samad inimesed.

Kella kahe paiku öösel sai politsei väljakutse Toomemäele, kus lõhuti kohviku Rotund ukseklaas. Kas midagi varastati, on veel selgitamisel.

Kella viiel ajal hommikul lõhuti Tähe tänaval R-kioski aken. Esialgsetel andmetel varastati suures koguses sigarette.

Kella poole seitsme ajal hommikul aga avastas politsei, et Võru tänaval on lõhutud toitlustuskoha Kaksteist Tooli aknaklaas. Varastati kassaaparaadi sahtel, mille politsei leidis lähipiirkonnast mahajäetuna. Suuremaid summasid kassas ei hoitud.

Politsei- ja piirivalveameti lõunaprefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel rääkis, et sissemurdmiste kahjud pole väga suured ja võivad jääda alla kahesaja euro.

Tema sõnul koguti erinevatelt sündmuskohtadelt tõendeid, mida praegu süüdlaste väljaselgitamiseks politseis analüüsitakse.

Kui keegi nägi nendes piirkondades täna öösel kahtlast liikumist, toimetamist või inimesi, palub politsei sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles