Tartu viib kokku vanamuusika tipud

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone keldris FA Schola ruumides on muusiku ja festivali kunstilise juhi Raho Langsepa ees kellamäng. Tema kõrval on Sri Lanka päritolu Suranga Wickramanayake portree, mille on maalinud Jaan Punga.
Tartu ülikooli peahoone keldris FA Schola ruumides on muusiku ja festivali kunstilise juhi Raho Langsepa ees kellamäng. Tema kõrval on Sri Lanka päritolu Suranga Wickramanayake portree, mille on maalinud Jaan Punga. Foto: Kristjan Teedema

Vanamuusikafestivali Orient et Occident kunstiline juht Raho Langsepp andis intervjuu Tartu ülikooli keldriruumis, kus leidub iidsest ajast saati tarvitatud, kuid tänapäeval tehtud muusikariistu. Tema selja taga oli tõmmu näoga noore mehe portree.

Keda on kujutatud portreel ja kes on autor?

Autor on Jaan Punga. Meil on 20 aasta jooksul festivalidel olnud kunstnikega mitmeid koostööprojekte. Ükskord andsime Jaan Pungale ja teistele kunstnikele ülesandeks portreteerida Surangat, sest ta on nii eriline inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles