Supilinlased jätkavad võitlust kaldtee eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supilinna selts ja kohalikud tahavad Marja tänava treppide kõrvale rajada võrdlemisi järsule mäenõlvale betoonist või metallist kaldpinna, kus saaks lükata vankrit või sõita rattaga.
Supilinna selts ja kohalikud tahavad Marja tänava treppide kõrvale rajada võrdlemisi järsule mäenõlvale betoonist või metallist kaldpinna, kus saaks lükata vankrit või sõita rattaga. Foto: Kristjan Teedema

Viis aastat tagasi käis Supilinna selts välja mõtte, et Laulupeo puiesteed ja Tähtvere tänavat ühendava trepistiku kõrvale võiks ehitada kaldtee. Linnavalitsust mõte just ei rõõmusta, kuid seltsile väljastati siiski projekteerimistingimused.

Vaja oleks tugevat kaldpinda, millel saaks tõugata lapsevankrit, vedada kohvrit või lükata edasi jalgratast, rääkis toona Supilinna seltsi esimees Mart Hiob.

Kõnniteedega tegeleva linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool lausus jällegi, et iga selline rajatis peab vastama normidele ning on üsna selge, et Marja tänava nõlv on normikohase kaldtee ehituseks liiga järsk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles