Tänaval kakles kaheksa meest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa mehe laupäevahommikuse kakluse jälgi võis Kompanii tänavalt leida ka esmaspäeval.
Kaheksa mehe laupäevahommikuse kakluse jälgi võis Kompanii tänavalt leida ka esmaspäeval. Foto: Risto Mets

Tartus läksid laupäeva varahommikul väidetavalt ühe naistuttava tõttu karvupidi kokku kaheksa meest. Ehkki vereplekke leiab tänavalt veel praegugi, pääsesid tülis osalejad tõsisemate vigastusteta.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 3. oktoobri hommikul kella 7 paiku politseile, et Tartus Kompanii tänaval on omavahel kaklema läinud kaheksameheline seltskond. Kakluses said kergelt viga kaks meest, kes avaldust esitada ei soovinud.

Politsei rahustas seltskonna maha ning tuvastas, et kõik kaklejad on tarvitanud alkoholi ning üksteisega tuttavad. Politseipatrull toimetas kaks kannatanut koju ning ülejäänud mehed läksid laiali.

Kakluse avastasid varahommikul Tartu linnamaratonile saabunud G4S turvamehed, kes sekkusid töövabal ajal konflikti ja püüdsid mehi rahustada. Nemad kutsusid kohale ka politsei ning takistasid asjaosalistel laiali jooksmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles