Politsei palub abi alaealise tüdruku leidmisel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Raili
16-aastane Raili Foto: Politsei

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et selgitada välja erikoolist omavoliliselt lahkunud 16-aastase Raili asukohta. Tüdruk on ligemale paarikümnel korral olnud kodust jooksus ning lahkunud omavoliliselt korduvalt ka erikoolist.

Viimati lahkus Raili erikoolist 30. juuli öösel, pärast seda on tema asukoht teadmata. Tüdruk varjab end teadlikult lähedaste ja korrakaitsjate eest. Arvatavalt võib ta liikuda Tartus või selle lähiümbruses. Politsei on saanud tüdrukuga kontakti sotsiaalmeedias, kus ta on väitnud, et temaga on kõik korras ega vaja kellegi abi.

Politseil on siiski alust arvata, et alaealise tüdruku heaolu ja turvalisus ei ole tagatud, kuna ta võib viibida halba eeskuju andvate täiskasvanute seltskonnas ning ühtlasi tarvitada alkoholi või teisi meelemürke. Seepärast palutakse kõigil, kel on infot 16-aastase Raili võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles