Sulgpalli GP-sari algas tartlastele hästi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil meistrilliga segapaarismängu finalistid: Kristjan ja Laura Kaljurand ning Raul Käsner ja Helen Klaos.
Pildil meistrilliga segapaarismängu finalistid: Kristjan ja Laura Kaljurand ning Raul Käsner ja Helen Klaos. Foto: Heiki Sorge

Läinud nädalavahetusel peeti Tallinnas Punase tänava sulgpallihallis Eesti GP-sarja avaetapp, kus osales 114 sulgpallurit Soomest ja Eesti erinevatest klubidest.

Paremad selgitati neljas tugevusklassis, mis kannavad sellest aastast uusi nimesid: meistriliiga, esiliiga, teine liiga ja kolmas liiga. Esimest etappi on alati huvitav jälgida, sest terve suve pole omavahel mõõtu võetud, ning võib oodata üllatusi, mis ei jäänudki tulemata, märkis sulgpallur Heiki Sorge.

Meistriliigas tulid kahekordseteks võitjateks Kristjan Kaljurand (TÜASK) ja Kati-Kreet Marran (Nõo SK). Meeste paarismängus võitsid Kristja Kaljurand/Raul Käsner (TÜASK) kahes geimis 21-19; 21-14 Heiko Zoober/Mikk Õunmaa (Triiton).

Segapaarismängus jõudsid finaali ainult TÜASK sulgpallurid, kus Kristjan Kaljurand/Laura Kaljurand alistasid treeningkaaslased Raul Käsneri/Helen Klaose kolmes geimis 21-14; 21-23; 21-14.

Naiste üksikmängus alistas Kat-Kreet Marran (Nõo SK) kindlalt kahes geimis Hannaliina Piho (TÜASK). Naiste paarismängus jõudsid üllatuslikult finaali veel noorte U-17 vanuseklassi kuuluvad Hannaliina Piho ja Liisa-Lotta Tannik (Triiton), kus pidid tunnistama kolmes geimis Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu (Triiton) paremust 21-18; 5-21; 21-11.

Meesteüksikmängu võitis üllatuslikult Kristjan Täherand (Tondiraba SK), kes alistas kolme gimis 11-21; 21-11; 21-14 Tanel Namm´i (Triiton).

Esiliigas tuli kahekordseks võitjaks Karolin Kardmaa (TÜASK), kes võitis naiste üksikmängus ja naiste paarismängus koos klubikaaslase Sigrid Liivakuga. Meeste paarismängus võitsid tartlased Tanel Tereping ja Ardo Rõõm. Kahekordseks võitjaks tuli ka soomlane Sami Parikka, kes võitis nii üksikmängu kui ka segapaarismängu koos tallinnlanna Edith Schmalziga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles