Kokaõpilased avavad minirestorani

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuse koka eriala teise kursuse õpilastest igaüks on juba valmis mõelnud menüü, mida enda peakokaks olemise päeval uues á la carte’i restoranis pakkuda. Klientideks oodatakse nii kooli enda õppureid ja töötajaid kui ka kõiki linlasi.
Tartu kutsehariduskeskuse koka eriala teise kursuse õpilastest igaüks on juba valmis mõelnud menüü, mida enda peakokaks olemise päeval uues á la carte’i restoranis pakkuda. Klientideks oodatakse nii kooli enda õppureid ja töötajaid kui ka kõiki linlasi. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kutsehariduskeskuse teise kursuse kokaõpilased annavad oma oskustele veel viimast lihvi, et avada tuleval nädalal kooli õppebaasis á la carte’i restoran, kus kõik tööd söögi tellimisest nõudepesuni on nende endi korraldada.

Seni on kokaõpilased saanud restoranitöös käe valgeks kooli õpperestoranis bufee­lõunate pakkumisega, kus klient saab ise endale lõuna komplekteerida pakutavate külmroogade või sooja toidu valikust.

Juba läinud aastal asuti tutvuma ka á la carte'i restorani pidamisega, ent selliseid täisteenindusega ja etteantud kolmekäigulise menüüga lõunaid pakuti vaid kooliperele ning restorani kuskil suurelt ei reklaamitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles