Tähe tänava kaks ristmikku said uued vöötrajad

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe ja Vaba tänava ristmik.
Tähe ja Vaba tänava ristmik. Foto: Kristjan Teedema

Uued teeületamise kohad asuvad Tähe-Sõbra ning Tähe-Vaba tänava ristmikel. Varasemalt ilma ülekäiguradadeta olnud ristmikke saab nüüd ületada kolmest suunast.

Liikluskorraldusteenistuse juhata Martin Nelis ütles, et kolm rada katavad vajadused ära, sest kõikidest suundadest on võimalik üle pääseda. Varem ei olnud seal ülekäiguradasid, küll aga ülekäigu kohad, see tähendab, et äärekivid olid madalad.

Ülekäiguradasid soovisid Karlova linnaosa inimestelt. Nelise arvates on sebrad olulised just sellepärast, et lapsed lähevad piirkonna kooli ja tööinimesed neid teid mööda tööle.

Praegu on töö veel poolik. Maha on jõutud joonistada vaid triibud, sest teekatte märgistust saab teha vaid kindlate ilmastikuoludega. Veel peab tegema korda vöötradade üleminekud kõnniteele, nii et ei jääks murukatet vahepeale ja paigaldama korralikud märgid ning valgustuse.

„Tahan, et inimesed ei arvaks, et olukord selliseks jääbki, teekattemärgistus oli vaja kiiremas korras enne külma ja niiske ilma tulekut ära teha, teiste asjadega saab tegeleda ka kehva ilma korral,“ selgitas poolikut lahendust Nelis.

Tööde kogumaksumus on 13 527 eurot, töid teostab RoadWest OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles