Võrumaa metsast leiti imiku surnukeha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei palub inimeste kaasabi, et selgitada Võrumaal metsast leitud imiku surmaga seotud asjaolusid ning tuvastada lapse ema, kelle tervis võib sünnitusjärgselt olla ohus.

Pühapäeval, 27. septembril leiti Võrumaal Võru vallas metsast imikueas poisslapse surnukeha. «Politsei esialgsel hinnagul võis sünnitus toimuda nädalapäevad varem ning politsei tegeleb praegu muuhulgas sünnituskoha tuvastamisega,» lisas Lõuna prefektuur BNSile.

Politsei alustas selle juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Täpse surma põhjuse väljaselgitamiseks saadeti seni tuvastamata imiku surnukeha kohtuarstlikku ekspertiisi. Ekspertiisi vastust ei ole veel laekunud.

Kõigil, kellel on infot, mis aitaks selgitada surmajuhtumi asjaolusid ning tuvastada lapse ema, kelle tervis võib olla ohus, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles