Loodusmuuseumi avamine lükkub taas edasi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli loodusmuuseumi ekspositsiooni üks aukartustäratavamaid eksponaate on vaala luustik (ripub laes). Põrandal seisab muuseumi direktori asetäitja Reet Mägi.
Tartu ülikooli loodusmuuseumi ekspositsiooni üks aukartustäratavamaid eksponaate on vaala luustik (ripub laes). Põrandal seisab muuseumi direktori asetäitja Reet Mägi. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi Tartu ülikooli loodusmuuseumi remondi lõpp paistab ja ekspositsiooni ülesseadmine käib hoogsalt, ei jõuta tööga valmis  oktoobriks, nagu kevadel usuti, vaid uue aasta algul.

Muuseumi näituste ja loodushariduse osakonna juhataja Reet Mägi lubab, et uuenenud ekspositsioon «Maa. Elu. Lugu» avatakse järgmise aasta 16. jaanuaril ning ta usub, et seda ei nurja nüüd miski.

Vitriinide paigaldamisega ollakse lõpujärgus, aga seda, mis ekspositsiooni heaks siiski veel teha tuleb, on liiga palju selleks, et muuseum sügisel lahti teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles