Purjus mees eksis metsa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Ants Liigus

Politsei leidis neljapäeval Põlvamaal üles metsa läinud joobes mehe, kes ei suutnud omal jalal enam tihnikust välja tulla.

Lõuna prefektuuri teatel sai häirekeskus 24. septembri õhtul informatsiooni, et koju pole naasnud 37-aastane mees. Isik oli lähedasele telefonitsi teada andnud, et asub kuskil sügaval metsas, ei oska sealt välja tulla ega saa ka joobe tõttu enam omal jalal liikuda.

Politsei selgitas, et mees võib asuda Põlvamaal Kanepi vallas. Meest suundusid otsima kaks patrullekipaaži ning umbes tunni möödudes teate laekumisest leiti mees üles. Ta oli Kanepi vallas ühe metsatihniku lähistel. Meedikute abi ta ei vajanud.

Põlva politseijaoskonna juht Helmer Hallik ütles, et mehel tuvastati raske alkoholijoove. «Otsustasime viia ta kainenema, et inimene ebaadekvaatses seisundis end täiendavalt ohtu ei paneks,» selgitas Hallik.

Ta lisas, et metsas võib orienteerumine keeruliseks kujuneda ka täiesti kainele inimesele. Alkoholijoobes inimese olukord on seda raskem, et ta ei pruugi ohtu tajuda ega saa endale vajadusel kiirelt abi kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles