TÜ/Rock kutsub korvpallisõpru kinno

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki korvpallimeeskonna fännid saavad nüüd koos mängijatega kinno minna.
Rocki korvpallimeeskonna fännid saavad nüüd koos mängijatega kinno minna. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

TÜ/Rock alustab sel kolmapäeval uue traditsiooniga ning kutsub kõiki korvpallisõpru kinno. Esimesel eriseansil vaatab korvpallimeeskond Lance Armstrongist rääkivat spordifilmi „Programm“.

Korvpalliklubi teatel on tegu aktiivse seansiga, kus on võimalik enne filmivaatamist tutvuda lähemalt Rocki meeskonna mängijate ning korvpalliga. Uuest üritustesarjast on oodatud osa võtma nii spordisõbrad, korvpallisõbrad kui ka kõik filmisõbrad.

„Proovime lisaks hästi vastu võetud naiste- ja noorteõhtutele leida veel üritusi, mis kõnetaksid erinevat publikut ning teeksid kinoelamuse neile veel pisut erilisemaks. Sport ja korvpall on eestlastele südamelähedased ning «Rockiga kinno» saigi sellest inspiratsiooni,“ selgitas Cinamoni kino turundusjuht Ave Annuk.

Sarja esimene film «Programm» on tõsielul põhinev lugu seitsmekordse Tour De France´i võitjast ja spordikangelase Lance Armstrongi tõusust ja langusest. Korvpalliklubi teatel plaanitakse edaspidi leida iga kuu mõni sobiv film, mida Rocki meeskond koos teiste kinohuviliste ja meeskonna toetajatega vaatama läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles