Noormaadlejad avasid võistlushooaja Võrus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Pütsepa mälestusvõistlused. Pildil Tartu noormaadlejad, vasakult Georg Kristerson ja Max Hristjuk.
Eduard Pütsepa mälestusvõistlused. Pildil Tartu noormaadlejad, vasakult Georg Kristerson ja Max Hristjuk. Foto: Kristjan Press

Eesti kuni 17-aastased noormaadlejad alustasid koos lätlaste ja leedukatega kodust võistlushooaega Võrus. Eesti esimese maadluse olümpiavõitja Eduard Pütsepa mälestusturniiril osales poolteistsada poissi ja tüdrukut, kokku 22 klubist.

Tartumaa noored maadlejad pole suvel käed rüpes istunud ning võistlustelt naasta mitmete nimetamisväärsete tulemustega.

SK Peipsiäärsed ei saanud seekord küll esikohta, kuid medalivõitjaid oli kuus: Anastasia Kruglova, Jekaterina Fekljajeva ja Nikita Kozlov said hõbemedali. Pronksmedaliga autasustati Maria-Liisa Remetsa, Artjom Kozlovi ja Denis Vitsõnit, teatas maadlustreener Voldemar Press.

Tartu Valla SK noored Kalmer Kukk ja Kevin Mihhailov väärisid kahte pronksist autasu. Luunja MK Jaan noortest võitis karika ja kuldmedali Kevin Hilpus, kolmele poisile pandi kaela pronksmedalid. Nendeks olid Joosep Pärnalaas, Eerik Lepaste, Markos Tadolder.

TÜ ASK spordiklubi esindaja Ott Heliste oli nooremate vanusegrupi poistest võitja kõige raskemas kaalus (+60 kg). EMÜ SK maadlustüdruk Viktoria Vesso oli järjekordselt võitja. Sander Reemets sai kolmanda koha ja viies oli Matti-Matias Sivula.

Kalev/Englas SK nooruk Max Hristjuk võitis karika ja kuldmedali, Georg Kristersonile jagus seekord pronksine medal ja Kristo Keero oli tavalisest raskemas kaalus maadeldes viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles