Idaringi jätkust käib jutt tingimisi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu idapoolne ümbersõit lõpeb praegu Lammi tee ringristmikuga. Idaringtee läheb tulevikus sealt Räpina maanteeni edasi ringristmiku taga oleva võsa kohalt.
Tartu idapoolne ümbersõit lõpeb praegu Lammi tee ringristmikuga. Idaringtee läheb tulevikus sealt Räpina maanteeni edasi ringristmiku taga oleva võsa kohalt. Foto: Margus Ansu

Tartu uus idapoolne kiire ümbersõit lõpeb Lammi tee ringristmikuga. Sealt otse edasi Räpina maanteeni viiva lõigu kavandamine käib, aga selle valmimisajast saab esialgu rääkida vaid tingivas kõneviisis.

«Kui sel aastal valmivad eskiisprojekt ja rahastamistaotlus ning järgmisel aastal teeme ehitamiseks riigihanke, siis ideaalis saaks mööda idaringteed Räpina maanteeni 2017. aastal,» ütles Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja, idaringtee projekteerimise ja ehitamisega tegelev Andres Pool.

Kavandatav tee pole kuigi pikk, Lammi tee ringristmikult ka läbi Luunja valla maade minev lõik on ligi 1,6 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles