Keeleõppe eest küsib raha mitu kooli

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku kool pakub seitsmendast klassist võimalust õppida tasulises huviringis saksa keelt. Tänavu ka­sutab seda võimalust kuus õpilast, saksa keelt õpetas neile eile õpetaja Maive Meister.
Veeriku kool pakub seitsmendast klassist võimalust õppida tasulises huviringis saksa keelt. Tänavu ka­sutab seda võimalust kuus õpilast, saksa keelt õpetas neile eile õpetaja Maive Meister. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linna andmeil on lisaks Härma gümnaasiumile veel kolmes koolis korraldatud keeleõpet, mille eest tasuvad lapsevanemad. Koolid nimetavad seda vastutulekuks lastele ja vanematele.

Veeriku koolis on juba üle kümne aasta lapsevanemate soovil pakutud lastele võimalust õppida saksa keelt alates kolmandast kooliastmest. Direktor Ruth Ahven ütles, et soov on olnud, et lapsed saaksid lisaks inglise ja vene keelele õppida ka saksa keelt.

Sellist võimalust on tutvustatud juba esimesse klassi astumisel. Kuuenda klassi kevadel, kui on arenguvestlused, tuletab kool meelde, et sügisest saab hakata õppima saksa keelt lapsevanemate tasustamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles