Galerii: Roosa jalgpall kogus 760 eurot

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. septembril Tamme staadionil aset leidnud roosa jalgpallimatš kogus Eesti Vähiliidule rinnavähiteadlikkuse edendamiseks 760 eurot.

Heategeva spordisündmuse üks korraldaja Maria Sootak rõõmustas, et summa oli suurem kui kahel varasemal aastal ning seega võisid Tammeka jalgpallinaised öelda, et nende põhieesmärk sai täidetud.

«Südantsoojendav on teada, et on olemas selliseid inimesi, kes on valmis heategemisse panustama,» rääkis Maria Sootak. «Ja siinkohal ma ei mõtle ainult neid, kes rahaliselt aitasid, vaid ka neid kes siis auhindadega või muul moel meid toetasid.»

Tartu JK Tammeka kohtumine Pärnu JKga lõppes küll 0:6 tartlaste kahjuks. Maria Sootak märkis, et hoolimata kaotusest ja kurbusest selle üle tahaks ta kiita Pärnu naiskonda, kes oli omaette korjanduse teinud ja panustas annetuskasti arvestatava summa.

«Samuti olid nad teinud väga maitsva Pärnu suitusräime piruka koogimüügi jaoks ja andsid Anastassia Morkovkina autogrammiga Pärnu särgi meile üheks auhinnaks,» ütles ta. «Jällegi paneb mind imestama, kui paljud inimesed hoolivad ja see annab ainult indu järgmine aasta veel paremini teha!»

Galerii piltide autor on Imre Pühvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles