Vanemad löövad koolimaja särama

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Magdaleena põhikooli hoolekogu esimees Tarmo Treier haaras direktor Ariana Rooba ideest kinni ja asus koos teiste lapsevanematega maja fassaadi värskendama. Talgulistel oli abiks ka direktori 12-aastane poeg Uku-Mart Rooba.
Maarja-Magdaleena põhikooli hoolekogu esimees Tarmo Treier haaras direktor Ariana Rooba ideest kinni ja asus koos teiste lapsevanematega maja fassaadi värskendama. Talgulistel oli abiks ka direktori 12-aastane poeg Uku-Mart Rooba. Foto: Mari-Liis Pintson

Maarja-Magdaleena väike põhikool on Tabivere vallalt saanud järjest rahasüste ruumide remondiks. Lapsevanemad aga ei mallanud oodata, millal jõuab järg vana koolimaja fassaadini, ja haarasid ise värvirullid kätte.

Kooli värskelt ametisse asunud direktori Ariana Rooba soov oli vana maja lihtsalt uue värvikihiga veidi värskendada. Tema ideega tulid kaasa lapsevanemad, nende seas ka ehitusalal leiba teeniv viie lapse isa, kooli vilistlane ja hoolekogu esimees Tarmo Treier.

«Idee oli hea, aga ma teadsin, mida see päriselt tähendaks,» rääkis Treier. Nii ei piisanud pelgalt vanale koorunud värvile ja krohvile uue võõba peale tõmbamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles