Ebaseadusliku maja üürnik kukkus sandiks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise 65 maja elanikel tuleks linna nõudmisel selle nädala lõpuks välja kolida, sest nende eluruumid on rajatud ebaseaduslikult ja neil pole kasutusluba.
Vanemuise 65 maja elanikel tuleks linna nõudmisel selle nädala lõpuks välja kolida, sest nende eluruumid on rajatud ebaseaduslikult ja neil pole kasutusluba. Foto: Margus Ansu

Ajakirjanduses kinnisvaragaselliks ristitud Ergo Mõttuse üürimajas kukkus järsust redelist magamiskorrusele teel olnud naisüürnik kannaluu katki ja on nüüd mitu kuud haiguslehel. See õnnetus paljastas suure seaduserikkumise.

Õnnetus juhtus mõne nädala eest, kuid nüüd on kannatanu teada saanud, et ta peab kaks kuud kipsis olema, seejärel veel tükk aega karkude toel käima. Eile käis ta kipsi vahetamas ja uut röntgenipilti tegemas, pärast seda küsis, nutt kurgus: «Kas kujutate ette, mis tunne on valutava jalaga magama jääda? Põlved on ringi roomamisest marraskil.»

Isiklikku traagikat lisab see, et just on tal käsil oma uue ettevõtte avamine ja et asjad aetud saaks, tuleb ringi liikuda ratastoolis. Nii rääkis naine, kes oma nime palus lehes mitte avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles