Noorteklubi huvikool alustab uut hooaega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiring. Pilt on illustreeriv.
Kunstiring. Pilt on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

Tähe noorteklubi huvikool, kus muu hulgas saab õppida tantsu, näitekunsti ja matkatarkusi, alustab järgmisel nädalal teist hooaega.

Huvikooli eesmärk on pakkuda noortele arenemisvõimalust mängu ja loomingulise tegevuse kaudu. Tähe noorteklubi juhatuse liikme Triin Raudoja sõnul asutati mullu huvikool eelkõige selleks, et suurendada noorteklubis senise huvitegevuse kvaliteeti ja taset.

Mitmesugused õppekavad

Nagu mulluselgi hooajal, pakutakse ka tänavu viit õppekava, millele lisanduvad noorteklubi ringid, nagu näiteks diskorikool ja ürituste korraldamine.

Tunnid algavad järgmisel nädalal ja kestavad kevadeni. Huviringide juhendajate hulgas on palju noori. «Väga paljud on olnud meie enda noorteklubi vabatahtlikud ja sealt kasvanud huviringi juhendajaks,» rääkis Raudoja, kes ise juhendab huvikooli modern- ja sõutantsuringi.

Huviringi tegevus ei piirdu ainult noorteklubi ruumidega, näiteks diskoriameti ja tantsuhuvilised saavad käia esinemas ja oma oskusi ka väljaspool huvikooli näidata. Matkahuvilised saavad aga nädalalõppudel väljasõitudel käia ja metsas ellujäämisoskusi omandada.

Kogu maakonnast

Triin Raudoja peab tähtsaks, et huviringis ei arendaks noored vaid oma huvisid, vaid saaksid kaasa ka olulisi väärtusi ja sotsiaalseid oskusi.

Kui Tähe noorteklubi avatud noortekeskust külastavad iga päev peamiselt ümbruskonna noored, käivad Raudoja sõnul huvikoolis noored kogu maakonnast. «Me väga tervitame uusi noori, keda pole varem meie majas näinud,» ütles ta.

Osalemiseks pole vaja end registreerida, vaid Triin Raudoja sõnul tuleb lihtsalt kohale tulla. Täpsem info huviringide toimumise kohta leiab noorteklubi kodulehelt www.taheklubi.eu või noortekeskuse Facebooki lehelt.

Tähe huvikool

Tantsimine, kunstiring, näitlemine, matkamine, tüdrukute maailm, diskoriamet, piljard ja sündmuste korraldamine

Ringid algavad järgmisel esmaspäeval Tähe noorteklubis aadressil Tähe 101

Huvikool asutati 2014. aastal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles