Pargi värskenduskuur algas tiigi kalda lammutamisega

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ennelõunal lammutasid Balte Haljastus OÜ töömehed Kristo Treier (vasakul) ja Kalle Soo Vanemuise pargi tiigi betoonserva. Tiigis ujunud pardid ei lasknud end kõva lärmi tegevast tööst häirida.
Eile ennelõunal lammutasid Balte Haljastus OÜ töömehed Kristo Treier (vasakul) ja Kalle Soo Vanemuise pargi tiigi betoonserva. Tiigis ujunud pardid ei lasknud end kõva lärmi tegevast tööst häirida. Foto: Margus Ansu

Suve hakul tiigi puhastamisega alanud Vanemuise pargi korrastamine sai järje eile hommikul, kui töömehed hakkasid seal musklite ja masinate jõul tiigi betoonist kaldaäärt lammutama. Tööd käivad pargis sel ja järgmisel kuul.

Eile kella üheteistkümne paiku hommikul töötas Vanemuise pargi tiigi ääres väike kopp, sellest veidi eemal purustasid Balte Haljastus OÜ töömehed Kristo Treier ja Kalle Soo kalda ääre betoonserva, mis ei andnud meestele kergesti alla. «Hommikul alustasime siin,» ütles  Kristo Treier ja haaras löökvasaral uuesti sarvist.

Ligi 1,3-hektarise Vanemuise pargi korrastamine algabki tiigi äärest, ütles Tartu linnavalitsuse haljastus- ja puhastusteenistuse juhataja Eda Põldma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles