Eesti U21 jalgpallikoondise valus kaotus Tamme staadionil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti U21 koondisel tuli Tamme staadionil 1272 pealtvaataja ees Horvaatia eakaaslastelt vastu võtta masendavavõitu 0:4 kaotus. Tegemist oli EM-valikmänguga, mis oli meie noormeestele juba kolmas kohtumine (juunis mängiti San Marinoga Haapsalu linnastaadionil 0:0 viiki ning vähem kui nädal tagasi, 2. septembril kaotati Hispaania U21 koondisele mitte nii suurejooneliselt ehk 0:2 A. Lilleküla staadionil).

Samasse alagruppi kuuluvad lisaks eelnimetatuile ka Gruusia ning Rootsi, mõlemaga kohtutakse esmalt võõrsil vastavalt 9. ja 13. oktoobril. Eel seisavad ka teistkordsed läbimängimised kõigi alagrupikaaslastega. Koos San Marinoga jagab Eesti noortekoondis hetkel alagrupi viimast, ühepunktilist kohta, praegu, kui ka korraks on tõusnudki juhtima Horvaatia, kel peetud vaid kaks mängu (samas kui Rootsil näiteks vaid üks).

Kui tänase kohtumise esimese poolaja lõpus säilis veel mõningane (Antonio Milici ja Mario Pašalici tabamustest sündinud) 0:2 kaotusseisust väljatõusmise lootus, siis pärast kolmandat, taas Pašalici poolt penaltist löödud väravat hakkas lootus hajuma. Neljanda värava lõi 80. minutil karistuslöögist Josip Radoševic.

Tamme staadion on Horvaatia U21 koondist võõrustanud varemgi, 2011. aasta oktoobris. Tol korral pidid meie noored mäletatavasti vastu võtma napi 0:1 kaotuse.

Tammeklased Kevin Rääbis ja Andre Paju seekord mänguaega ei saanud. Rääbis küllap 31. augustil Tammeka-Tuleviku mängus saadud väikese vigastuse tõttu, aga Pajugi ei olnud noorte peatreeneril Martin Reimil seekord põhjust pingilt platsile tuua.

Tamme staadionil toimub sel sügisel veel teinegi EM-kvalifikatsioonimäng. Nimelt alustab just siin 17. septembril (mänguga Serbia vastu) oma valiksarja Eesti naistekoondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles