«Supilinna salaselts» saab seiklusraja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu lastefilmi «Supilinna salaselts» tegelastel tuli pidevalt lahendada uusi ülesandeid, peavad ka tulevase seiklusraja läbijad panema oma pea tööle.
Nii nagu lastefilmi «Supilinna salaselts» tegelastel tuli pidevalt lahendada uusi ülesandeid, peavad ka tulevase seiklusraja läbijad panema oma pea tööle. Foto: Liisi Anvelt

Eelmise aasta suvel Tartus filmitud ning kinokülastajate hulgas ülipopulaarse lastefilmi «Supilinna salaselts» võttepaikadest luuakse veel sel sügisel seiklusrada.

Tartu linnavalitsus otsustas sel nädalal eralda reservfondist 3000 eurot «Supilinna salaseltsi» seiklusraja infotulpade ja linnakaardi väljatöötamiseks. Seiklusraja eesmärk on populaarse filmi kaudu tuua lisatähelepanu filmis kasutatud võttekohtadele Tartu linnas. Viidad luuakse koostöös salaseltsi filmi autorite ja ülikooli muuseumiga.

«Supilinna salaseltsi» teine produtsent Diana Mikita ütles Tartu Postimehele, et seiklusraja idee sündis juba siis, kui filmi mullu suvel üles võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles