Playtechi endised juhid lõid südalinna IT-keskuse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud ürituselt Tartu Garage48 Hub.
Pilt on tehtud ürituselt Tartu Garage48 Hub. Foto: Margus Ansu

Tartu idufirmad saavad raeplatsi äärde oma esimese ühise keskuse, kus eri meeskonnad ja vabakutselised saavad rentida soodsalt büroopinda, vahetada teadmisi ning korraldada koos üritusi.

Garage48 Hub Tartu nime all tegutsema hakkav keskus avab uksed Raekoja plats 16 asuvas majas, mille esimesel korrusel töötavad Cafe Truffe ja Vene restoran Vas­si­lissa. Varem Arco Balti Kinnisvarafondile kuulunud hoone ostsid suve alguses oma ettevõtete kaudu Rein Lemberpuu ning Rain Kivisik, kes on mõlemad olnud varem seotud ülieduka võrgumängude tootja Playtechiga.

Reedel avatava Hub Tartu juhi Karin Sepa sõnul on selline keskus tegutsenud Tallinnas juba viis aastat ning nüüd oli aeg luua samasugune koht ka Tartusse. «Hub’i eesmärk on toetada start-up’i kultuuri Eestis ja Põhja-Euroopas,» lausus Sepp. Ta märkis, Tallinna ja Tartu keskus on välja kasvanud üritustesarjast Garage48.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles