Politsei otsib kolme avarii põhjustajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. septembri hilisõhtul sõitis väidetavalt hõbedast värvi Audi A6 sõiduauto maha Võru-Aardla ristis asunud liiklusmärgi.
1. septembri hilisõhtul sõitis väidetavalt hõbedast värvi Audi A6 sõiduauto maha Võru-Aardla ristis asunud liiklusmärgi. Foto: Politsei

Viimastel päevadel on Tartus juhtunud kolm avariid, mille põhjustajad põgenesid sündmuskohalt.

Lõuna prefektuuri teatel saabus 29. augustil kella 16.30 ajal informatsioon, et Tartus Anne 40 maja juures on otsa sõidetud hõbedast värvi Opel Zafirale ning kahjustatud selle külg ja lõhutud peegel. Tunnistaja väitel sõitis masinale otsa beeži värvi auto, mis liikus Anne ja Sõpruse tänavate ristmiku suunas. Autos oli kinnitamata andmetel kaks meest.

Ööl vastu 30. augustit sõideti Elvas Paju 4 maja juures otsa seal parkinud halli värvi Peugeot 207le ning lõhuti selle peegel ja kahjustati külg. Otsasõitja põgenes avariipaigalt.

Eile, 1. septembri õhtul kella 22 paiku teatati, et Tartus Võru ja Aardla tänava ristmikul sõitis hõbedast värvi universaalkerega Audi A6 väidetavasti maha liiklusmärgi ning põgenes sündmuskohalt.

Kõigil, kel on infot, mis aitaks välja selgitada kahju põhjustanud sõidukijuhte, palutakse võtta ühendust politseiga telefonil 730 8814, 612 3000 või saates e-kirja louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles