Tasku keskuses avati noorsootööd tutvustav näitus

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasku keskuse II korruse aatriumis on fotonäituse, mis tutvustab noorsootöö rolli ühiskonnas.
Tasku keskuse II korruse aatriumis on fotonäituse, mis tutvustab noorsootöö rolli ühiskonnas. Foto: Kalev Saar/Postimees

Nädala algusest 4. septembrini leiab Tasku keskuse teise korruse aatriumist fotonäituse, mis tutvustab noorsootöö rolli ühiskonnas. Läbi noorte inimeste pilkude kajastatakse väärtusi, oskusi ja kogemusi, mida noorsootöös osalemine on pakkunud.

Näitus on kokku pandud 2014. aasta noorsootöö nädala fotokampaania järel, kus noortekeskused püüdsid pildile noorte arvamust sellest, mida on noorsootöö neile õpetanud.

«Rikastav on näha, kuidas noortel läheb silm särama ja nägu naerule pärast seda, kui nad on kaasa löönud mõnes meie poolt pakutavas tegevuses,» sõnas mobiilne noorsootöötaja Helena Heidemann. «Olgu selleks siis osalemine vabatahtlikuna mõnel suuremal üritusel või väike filmiõhtu noortekeskuses. Nende jaoks on see samavõrra väärtuslik ja oluline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles