Ehitajatel käib koolimajades vilgas lõpuspurt

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme gümnaasiumi fuajees on veel ehitusmeeleolu. Käsil on keerdtrepi      ehitus, raamatukogu lõpetamine, viimistluse parandused ja sealtkaudu liigub palju mööblit.
Tamme gümnaasiumi fuajees on veel ehitusmeeleolu. Käsil on keerdtrepi ehitus, raamatukogu lõpetamine, viimistluse parandused ja sealtkaudu liigub palju mööblit. Foto: Kalev Saar

Paljudes Tartu koolimajades on ehitajatel sel nädalal veel käed tööd täis, kuid uuest nädalast on kõik hooned õppetööks valmis, ka Tamme gümnaasiumi tarvis renoveeritud maja, kuhu mahub ka täiskasvanute gümnaasium.

Tamme gümnaasiumi direktor Ain Tõnisson kinnitas, et mingit alust ei ole kuuldustel, et õppetöö algus tuleb edasi lükata oktoobrisse. Õige on see, et õppeaasta algab ka Tamme gümnaasiumis 1. septembril. Tõsi, kooliaasta algab paindlikus võtmes ja esimesel nädalal on hulk tegevust plaanitud majast väljas.

Õppealajuhataja Merle

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles