Galerii: Sepa keskuses avati Rimi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ilusat tööpäeva teile,» soovisid esimesed kunded, kes astusid sisse täna keskpäeval Sepa keskuses avatud Rimi supermarketisse.

Rimi Eesti Food AS avas täna Tartus oma viienda kaupluse, millel müügipinda 1123 ruutmeetrit ja mille kaubavalik ulatub 8000 erineva artiklini.

Kaupluse juhataja Inge Küti sõnul sai poe avamisega tööd 30 inimest. «Mõeldud on pood kõigile tartlastele ja linna külalistele aga mugavam on seda külastada ilmselt Ihaste, Ülenurme ja Ropka inimestel.» Klientidele tahab pood pakkuda eelkõige kvaliteetset värsket kaupa, lisas Kütt.

Avamishetkeks oli kaupluse ukse juurde kogunenud umbes poolsada inimest, kuid õuest tuli sisse üha uusi inimesi ning peagi täitis müügisaali elav melu ja sumin. «Täitsa uue poe lõhn ja puha,» kostus sisenejate seast.

Et kätte oli jõudnud lõuna, suundusidki esimesed kliendid rohkem sooja toidu ja salatilettide poole. Paljusid ahvatlesid mahlased arbuusid ja jäätis ning eks mõni härra kiikas ka õlleriiuli suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles