Politsei palub abi liiklust häirinud veoki leidmisel

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et tuvastada veok ja veokijuht, kelle sõidukist pudenesid teele suured heledad plaadid.

8. augustil andis üks liikleja politseile teada, et sõites mööda Jõhvi-Tartu-Valga maanteed Tartu suunas, keeras Aovere tankla juurest teele tsisternhaagisega veok. Hetk hiljem lendas eesolevast veokist teele ning vastu taga liikunud sõidukit ja selle klaasi suured kipsitaolised plaadid, teatas Lõuna prefektuur.

Juhtumis inimesed viga ei saanud, kuid kahjustada sai tagumise sõiduki parempoolne esitiib, kapott ja peegel. Veokijuht ei peatunud, vaid sõitis ära.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis viiks veokijuhini kes oma koorma hooletult kinnitanud oli, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil või e-mailil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles