Kutsekoolis algab lisavastuvõtt

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskus
Tartu kutsehariduskeskus Foto: TPM

17.–19. augustini saab veel kandideerida Tartu kutsehariduskeskuse vabadele õppekohtadele. Vabu kohti on nii kesk- kui ka põhihariduse alusel erialadel ning mõnel haridusnõudeta erialal.

Õppekorralduse juhi Mariann Karja sõnul saavad sellel nädalal lisavõimaluse need, kes oma eelistatud erialale õppima ei pääsenud või kes alles nüüd on endas kutseõppesoovi avastanud.

«Oleme neile, kes juba oma dokumendid kutsehariduskeskusesse toonud, teinud teisele erialale sisseastumise võimalikult mugavaks. Nad ei pea avaldust ega dokumente uuesti tooma, piisab vastuvõttu helistamisest, e-kirja saatmisest või läbiastumisest, et teise eriala valik teada anda,» selgitas ta. Karja lisas, et uue eriala motivatsioonikiri on siiski vajalik ja see tuleks vestlusele kaasa võtta.

Kõigil uutel kandideerijatel tuleb aga läbida kogu vastuvõtuprotsess. Dokumente saab viia Tartu kutsehariduskeskusse tänasest kolmapäevani kell 9–15.

Sisseastumisvestlused on reedel, 21 augustil. Ülevaate vabadest õppekohtadest ja lisainfot leiab kutsehariduskeskuse kodulehelt www.khk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles