Vutiplatsil käib kallis vigade parandus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna kunstmuruväljaku kaevetöödel selgus, et drenaaž ja torud on katki. Selline näeb praegu välja kümme aastat tagasi rajatud Annelinna kunstmuruväljak. Kavandatud ja ka plaanivälised rekonstrueerimistööd peaksid seal lõppema novembri keskpaigas.
Annelinna kunstmuruväljaku kaevetöödel selgus, et drenaaž ja torud on katki. Selline näeb praegu välja kümme aastat tagasi rajatud Annelinna kunstmuruväljak. Kavandatud ja ka plaanivälised rekonstrueerimistööd peaksid seal lõppema novembri keskpaigas. Foto: Margus Ansu

Annelinna kunstmuruväljak köidab jalgpallureid kvaliteediga, kirjutas Tartu Postimees kümme aastat tagasi. Nüüd käib sel väljakul kulukas põhjalik remont, töö käigus ilmnesid uued suured puudused, mille kõrvaldamiseks on tarvis lisaraha.

Kasutuskõlbmatuks muutunud Annelinna kunstmuruväljaku rekonstrueerimiseks sõlmis Tartu linnavalitsuse linnavarade osakond tänavu juunis 777 026-eurose hankelepingu riigihankel ühispakkumise teinud osaühingutega Jaagor Grupp ja Sahkar TT.

Nüüd tööd käivad ja on selgunud, et neid on kavandatust rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles