Kunstnikupaar kohtus Tartus võõravihaga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokku on saanud tänavakunstniku loodud  Andrus Ansip ning Mariliin Kindsiko ja Udeya Vir Singh. Viimased saavad valida, kas olla jõulude ajal kodus Indias või siis Eestis.
Kokku on saanud tänavakunstniku loodud Andrus Ansip ning Mariliin Kindsiko ja Udeya Vir Singh. Viimased saavad valida, kas olla jõulude ajal kodus Indias või siis Eestis. Foto: Kalev Saar/Postimees

Ühest küljest on hea, et kunstnik Udeya Vir Singh ei oska eesti keelt praegu veel rohkem kui mõni üksik väljend ja sõna. Nii ei saanud ta aru, milliste solvangutega pöördus tema poole purjus mees, kes oli auto peatanud ja rooli tagant välja astunud.

Teisest küljest on aga paha, et hindu ei saanud otsekohe midagi enda kaitseks vastu ütelda ja võõraviha välja elama tulnud tartlast eos maha rahustada. Udeya Vir Singh sai üsna suure šoki. Seda enam, et senised kolm aastat oli ta Eestis inimsuhetes aina head kogenud.

Mitmes keeles

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles