Aastaid tühjana seisnud suur krunt tõi tüli

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu külje all Lohkvas Salu teel olevate eramute aedade taga on suur tühermaa. Kümmekond aastat tagasi Salu teele oma kodule krundi ostnud inimesed teadsid, et planeeringu järgi tuleb sinna samuti eramu. Nüüd on olukord aga muutunud, sinna kavandatakse hoopis ridaelamut ja ühist mänguväljakut.
Tartu külje all Lohkvas Salu teel olevate eramute aedade taga on suur tühermaa. Kümmekond aastat tagasi Salu teele oma kodule krundi ostnud inimesed teadsid, et planeeringu järgi tuleb sinna samuti eramu. Nüüd on olukord aga muutunud, sinna kavandatakse hoopis ridaelamut ja ühist mänguväljakut. Foto: Kristjan Teedema

Meelitused ja ähvardusedki pole muutnud Tartu külje all uue elurajooni majaomanike meelt, kes soovivad, et nende hoolitsetud aedade taha umbrohtu kasvanud krundile ehitataks planeeritud eramu, mitte aga ridaelamu, nagu nüüd on kavas.

«Meile tehakse liiga, meil pole mingeid õigusi,» ohkas Tartu külje all Lohkvas Salu tee elurajoonis eramajas elav Svetlana Laanemäe.

Sama tunnevad ta naabrid, Olev Puis oma kaasa Merje Koppaga. «Oleme valda kirju saatnud, kaheksateist inimest kirjutasid neile alla, oleme koosolekutel oma seisukohti selgitanud, aga vastus on alati «ei», meist ei tehta välja,» ütles Olev Puis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles