Lubadus: kool valmib 1. septembriks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigi Kinnisvara ASi ehitusjuht Margus Türkson (vasakult), Tartu linnapea Urmas Klaas ning abilinnapead Kajar Lember ja Jarno Laur astusid eile Nooruse 9 ehitatavas õppehoones sisse ka täiskasvanute gümnaasiumi keemiaklassi, kus mööbli paigaldamine algab uuel nädalal.
Riigi Kinnisvara ASi ehitusjuht Margus Türkson (vasakult), Tartu linnapea Urmas Klaas ning abilinnapead Kajar Lember ja Jarno Laur astusid eile Nooruse 9 ehitatavas õppehoones sisse ka täiskasvanute gümnaasiumi keemiaklassi, kus mööbli paigaldamine algab uuel nädalal. Foto: Margus Ansu

Õpilased tulevad 1. septembril siia majja peauksest, ehitajad lahkuvad tagauksest – igal juhul algab Tamme gümnaasiumi ja täiskasvanute gümnaasiumi uues õppehoones sel päeval kool, kinnitasid hoone tellija ja ehitaja esindajad eile otse objektil.  

Oma silm on kuningas ning nii käisid Tartu linnapea Urmas Klaas, abilinnapead Jarno Laur ja Kajar Lember ning linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonna juhataja asetäitja Signe Sarik vaatamas, kui kaugel on tööjärg Nooruse tänaval kahele gümnaasiumile ehitatavas uues koolimajas.    

«Töö käib, iga päev on siin majas ametis ligi seitsekümmend inimest,» ütles Nooruse 9 õppehoonet ehitava OÜ Riverside projektijuht Olev Mõts-härg. «Kaks ülemist korrust on põhimõtteliselt valmis, uue nädala esmaspäeval saab seal mööblit paigaldama hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles