Pildid: vanavaralaadal käis vilgas kauplemine

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti Jõgeval rahvusvahelist kollektsionääride päeva ja vanavaralaata. Müügiks oli toodud kõiksugust kraami: militaarkaupa, vanatehnikat, mootorrattaid, autode varuosi, vana talu- ja antiikmööblit ning palju muud. Lisaks pakuti omavalmistatud toitu: leiba, suitsukala, vorsti ja pirukaid.

Saaremaa leiva müüja Hillar Roots rääkis, et äri läks üpriski hästi. Tema väisas laata juba mitmendat aastat. Tunnike enne laada lõppu oli leivalett igatahes tühjaks ostetud.

Lääne-Virumaalt pärit Jane Ilves müüs kõikvõimalikku kaupa klaasnõudest vanaaegsete vankriratasteni. Tema sõnul läks müügipäev suurepäraselt. «Jääme täiesti rahule, väike vihm segas, aga meie päev on igati korda läinud,» rääkis ta. Temagi oli laadal mitmendat aastat ning ütles, et võrreldes varasemate aastatega pole ta nii palju kaupa varem maha müünud.

Vanavaralaadal oli kauplejaid peale eestlaste ka Venemaalt ja Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles