Valga politsei otsib taga eakat meest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Altement
Juhan Altement Foto: arhiiv

Politsei ootab inimeste abi Valgamaal kadunud Juhan Altementi (pildil) leidmiseks. Mees lahkus reedel, 15. oktoobril kella 17 paiku oma Helme vallas Tantsumäe külas asuvast Uue-Saarde talust. Arvatavasti läks ta Tõrva linna.


Lõuna prefektuuri teatel on 1935. aastal sündinud Altementil keskmine kehaehitus, pikkus 160 cm, poolpikad helehallid sirged juuksed. Seljas oli tal tumesinine teksajakk, jalas tumehalli värvi dressipüksid ja musta värvi kummikud. Peas vanem luitunud heleroheline velvetmüts. Mees kannab prille.

Politsei lisas, et vanur tarvitab südame- ja vererõhu ravimeid. Varem on ta ka varem ära käinud, kuid alati ööseks koju tagasi tulnud.

Kui keegi teab midagi Juhan Altementi asukohast või on teda viimastel päevadel kusagil liikumas näinud, palub politsei teatada sellest telefonil 110 või 533 07162.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles