Heategevuslik lastelaager ootab heldeid toetajaid

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde liikmed
MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde liikmed Foto: Erakogu

Nädalavahetusel korraldab MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde laagri Tartu linna asenduskodudest või vähekindlustatud peredest lastele. Taevaskojas toimuval üritusel osaleb 35 vabatahtlike organisatsiooni liiget, kellest 17 on tugiisikud koos oma n-ö noorema õe või vennaga.

Laagris mängitakse seltskonna- ja sportmänge, õpitakse ja arenetakse töötubades. Eelkõige soovivad korraldajad pakkuda lastele rõõmu ja näidata, et neist hoolitakse.

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde tegevjuht Evelin Tamm ütles, et laagrit korraldavad ainult vabatahtlikud heade sponsorite toel: näiteks Elron tagab tasuta transpordi ja koopiakeskusest saadi tänukirjad.

Praeguseks on siiski puudu umbes 600 eurot, et laager toimiks edukalt. Korraldajad ootavad ka esemelisi annetusi, näiteks kuluks lastele ära limonaad või värsked puuviljad. Laagri meditsiinitöötaja vajab tuge esmaabitarvete soetamisel.

Täpsemat infot, millist abi vajatakse, saab Evelin Tammelt telefonil 56468948.

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde kontonumber LHV pangas on EE407700771001587916. Selgituseks märkida VVVÕ lastelaagri toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles