Tartu õpilasfirma sai Euroopa konkursil publiku lemmikuks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Woochi meeskond Berliinis.
Woochi meeskond Berliinis. Foto: Erakogu

Eestist pärit ja puust käekellasid valmistav õpilasfirma Wooch võitis Berliinis toimuval Euroopa õpilasfirmade konkursil sotsiaalmeedia publiku lemmiku auhinna.

Publiku lemmiku võistlus seisnes Facebooki keskonnas aasta õpilasfirma lehel „like’de” kogumises. Wooch kogus õpilasfirmadest enim hääli, kokku üle 10 000 ja see tagas ka publiku lemmiku auhinna.

Tihedat konkurentsi pakkus ka Albaania õpilasfirma, mis toodab kaasaskantavat, ökoloogilist ja kasutajasõbralikku laadijat, mis töötab päikeseenergial.

Selleks, et hääletajaid tänada, loosis Wooch kõigi like’jate vahel välja ka tasuta kella.

Aasta õpilasfirma võistlus toimub sel aastal Berliinis 28. – 30. juulini. Kokku osaleb sellel võistlusel 37 õpilasfirmat erinevatest Euroopa riikidest.

Wooch valmistab käsitsi tammepuust käekellasid ning firma liikmed on neli Miina Härma Gümnaasiumis õppivat noormeest: Meelis Pihlap, Magnus Loos, Henri Hallik ja Roland Sirg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles