Aastates naine tegi ja maksis kinni korteriühistu töö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu 17 kortermajas elava Maria Babeshkova vannitoa radiaatorist keldrisse mineva toru vahetamiseks kulus perenaise sõnul veerand tundi. Enne seda lekkis vana toru kolm päeva.
Turu 17 kortermajas elava Maria Babeshkova vannitoa radiaatorist keldrisse mineva toru vahetamiseks kulus perenaise sõnul veerand tundi. Enne seda lekkis vana toru kolm päeva. Foto: Kalev Saar

Ootamatult, nagu ikka, hakkas toru tilkuma. Eakas korteriperenaine helistas korteriühistu haldusfirma avariitelefonile. Algas pensionäri raha ja närve ning mitme inimese aega kulutanud kolmepäevane jant, sest korteriühistu juhtkond pühkis käed oma tööst puhtaks. 

«See ei ole normaalne, et veeavarii kestab kolm päeva ning ühistu juhid ei tunne selle vastu huvi,» ütles Tartus Turu 17 kortermajas elav 86-aastane Maria Babeshkova.

Temaga aga mullu detsembris nii juhtus, kui ühel õhtul hakkas vannitoa radiaatori toru tilkuma. Ei tohi oodata, oli Maria Babeshkova kindel, ja helistas ühistu lepingupartneri, haldusfirma Conwest BI avariitelefonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles