Politsei leidis metsa kadunud joobes mehe üles

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres Laial tänaval toimus sõidukite kokkupõrge. Foto on illustratiivne.
Rakveres Laial tänaval toimus sõidukite kokkupõrge. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann / Postimees

Politsei leidis eile pärast kolmveerandtunnist otsingut metsa kadunud joobes 46-aastase mehe üles.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et eile kella 14 paiku teatati, et Põlvamaal Kõlleste vallas Osõtsuu järve juures hommikul metsa läinud mehega ei ole keegi enam kontakti saanud ja arvatakse, et tema elu võib ohus olla. Mehel kaasas olnud telefon oli välja lülitatud.

Politsei võttis otsitava mehe isikukirjelduse ja asus teda piirkonnast otsima. Kolmveerandtunni möödudes leidis politsei 46-aastase mehe Osõtsuu järve äärest metsateelt. Ta oli alkoholijoobes. Mees meedikute abi ei vajanud ja ta viidi koju välja puhkama.

Kõlleste valla piirkonnapolitseinik Veronika Kadastik ütles, et metsaminek joobnudpäi on väga riskantne ettevõtmine ja seda tuleks traagilisemate tagajärgede ennetamiseks kindlasti vältida.

«Murekohaks pole mitte ainult see, et joobes inimene ei pruugi omal käel metsast tagasiteed leida. Keerulisemal metsamaastikul liikumine on väljakutseks ka kainetele korvikandjatele. Suurem risk kukkuda, viga saada ja abituna metsa jääda on aga enam neil, kel samm enam sirge ei ole,» rõhutas Kadastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles