Kuuliauguga mõrvaauto kogub oksjonil huvilisi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest. Foto: Politsei

Gefi autolammutus pani oksjonile suvel Tartus kaubanduskeskuse parklas tapetud naise auto Lexus IS 250. Hoolimata auto õõvastavast ajaloost on pakkujad nõutud alghinna juba ületanud ning kõrgeim pakkumine ulatus reede lõuna ajaks 191 000 kroonini.


Tänavu 1. juuli hilisõhtul avastas mööduja Tartust Raatuse kaubanduskeskuse parklas seisnud Lexuse sõiduautost kaks surnud inimest. Hilisem urimine tuvastas, et autos viibinud mees surmas esmalt püstolilasuga naise ning seejärel iseenda. Veretöö pani mees toime registreerimata püstoliga.

Hoolimata hilisele õhtutunnile kogunes toona politsei tööd jälgima hulk huvilisi, mistõttu lasid mõrvauurijad Lexuse ära vedada koos surnukehadega. Lexus kuulus roolis olnud naisele.

Pank, kelle finantseerimisel auto oli liisitud, lasi masina ära puhastada ning pani selle oksjonile. Müügikuulutus rõhutab, et sõiduki salong on kahjustatud. Kannatada said auto lagi ja katus pärast seda, kui naise surmanud mees endale kuuli pähe kihutas.

Enampakkumine vältab 26. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles