Pinksirahvas koguneb Uues Õues

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinksiklubis saab nautida sotsiaalset ja muusikaga täidetud lauatenniseõhustikku.
Pinksiklubis saab nautida sotsiaalset ja muusikaga täidetud lauatenniseõhustikku. Foto: Pinksiklubi

Tartu Uues Õues tuleb ka see aasta pinksisõprade pidu, mis algab reedel kell 17.

Pinksiklubi eestvedaja Risto Kozeri sõnul luuakse sotsiaalset ning kestlikku pinksiõhustikku, mida täiendatakse ka muusikaga. Tegu ei ole formaalse sündmusega, milles keskendutakse vaid spordile, vaid pigem on oluline õhustik, mida alates 2009. aastast Eesti avalikus linnaruumis loodud on.

Kavas on sotsiaalne ja klassikaline pinksiturniir, mänguvahendid saab kohapealt.

Muusikat mängivad Kristina Mentsikainen, Robert Laursoo, Heino Toorik ja U!nts. Muusikaõhtu jätkub Genialistide klubis kell 22.

Pinksiklubi on 2018 vaastal Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva programmi ametlik osa. Klubi kujutab endast avalikule ping-pongile ja muusikale keskenduvat urbaanset aktsiooni, mille soov on luua sotsiaalset kestlikkust, kokkukuuluvust ja kunsti avalikus linnaruumis. 2018. aastal toimuvad epohhiloovad lauatennise aktsioonid üle kogu Eesti, viies avaliku lauatennisekultuuri sinna, kus seda varem kogetud ja nähtud pole.

Rohkem infot leiab veebiküljel ev100.ee/et/pinksiklubi-eesti-100.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles